Snö åter snö

Jag som sagt en lugn dag blev det i detta snökaos. Nu är man riktigt trött på den man vill ha VÅR. Enda fördelen är att hundarna inte blir skitna.

Var ute i skogen här hemma och gick med hundarna, har hört att det ligger något kadaver någonstans men det verkar ligga över hela skogen, för det finns ingen som Ceta som kan hitta dessa ben. Spelar ingen roll hur djup snö ligger där ett ben så hittar hon det. Första gången hon kom springande så trodde jag att hon hade en pinne i munnen men det visade sig vara en råddjursklöv!



I morgon blir det äntligen lite träning.

Ha det bra i snökaoset
Lena




Då var det gjort

Bloggen är igång. Får nu se om man kan hålla den uppdaterad oxå. Frågan är om jag kommer in i den igen när jag har loggat ut men vi får se. En liten presentation av mina hundar följer. Jag har två mallar Lindjax Asic drygt 3,5 år uppfl Elit sök & spår och 1:a pris i lydn 2 samt Lindjax Ceta som är i dagarna fyller 9 mån henne har jag inte gjort så mycket med förrutom att spåra samt lite lydnad och lite bettövningar.
Hon är en mycket företagsam hund och svart som synden, så det blir nog bra när det blir färdigt. Men nu har vi några lugna dagar innan nästa träningspass som sker på onsdag i manegen.



Hej hopp
Lena

Detta är mina underbara hundar

57456-1Detta är mina underbara hundra


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!