Hemma igen

och det känns både gott och mindre kul. Hade iallafall en kanonvecka i Turkiet med sol och mellan 26-30 grader varje dag och vattnet var enligt andra 26-27 gr varmt var det iallfall. Gjorde både Haman som är ett turkiskt bad och andra mysiga grejer gäller att passa på när man är där.

Kom hem givetvis försenat så vi stack nyckeln i dörren hemma kl 4 på morgonen, jag hade ju tagit ledigt på torsdagen som tur var men mannen som inte gjorde det fick pallra sig iväg men det var ju självvalt:)

Packade upp allt och stack sedan och hämtade djuren, när jag kommer in i hundstallet så bara Asic ställer sig med öronen bakåt och tittar men det är ju hon!!! Medan grilska Märta skäller som tusan till jag öppnar munnen och säjer lilla Ceta då blev det kalabalik i båset. Dom var så glada och Asics min är så obetalbar i dessa situationer.

I och med att jag ändå åkte förbi klubben så var jag ju bara tvungen att rasta dom och träna lite:) Och efter jag kört Ceta så kändes det inte så rättvist att tävla på söndag, hon gjorde det hon skulle men det var lite som att gå med en handgranat. Dessutom skulle jag på möte i Stockholm hela fredagen så det hade blivit sökträning på lördag och lite lydnad innan tävling och det kändes inte riktigt bra. Fick kört ett skyddspass med henne oxå och det funkar alldeles utmärkt det mesta men vi maler på med fasttagande, hon tänker tydligen lite där konstigt för det trodde jag aldrig hon gjorde:)

På lördagen blev det spårupptag för Asic men superfin analys, Ceta fick ett 300 m spår med direkt påsläpp mkt bra lite för mycket galopp i linan bara:) Sedan var det uppletande och markeringsövningar för Ceta och Åsa. En mycket bra träningsdag, så man var helnöjd när man kom hem. Dessutom hade man skurat nästan hela huset innan så det var bara att tända ljus, värma glögg och lägga sig på soffan!

Söndagen efter en välbehövlig sovmorgon så åkte jag och tittade på Myzans valpar så himla gulliga, vissa kommer att bli långhår och vissa korta. En liten tik som var supergosig var nära att slinka med hem, men tyvärr var alla sålda:) Sedan till uppfödarna och där är det labbevalpar som gäller oxå otroligt söta, labbar ligger ju som bekant mig varmt om hjärta och där var det oxå en liten tik som föll mig i smaken en liten tuff rackare. Sedan fick vi till ett litet skyddspass oxå skall ju tävla på söndag så det gäller att ligga i. 

Idag har vi kört uppletande här hemma Eva och jag, först lite skott träning för lilla H och det gick jättefint. Efter uppletandet körde jag iväg och hämtade dotterns fläkt som jag beställde för 1 mån sen så nu skall hon få den installerad i veckan, därefter till Huveröd för lite hundgodis som hundarna kan ha imorgon när jag åker till Kumla över dagen.

Må väl
Lena

Åter från Norge

efter en helt underbar helg. Förra veckan blev det ingen hundträning överhuvudtaget helt otroligt:) Först Kumla i två dagar, sedan mycket att göra på jobbet så en sen kväll hemma framför datorn. Jobbade torsdagen och drog sedan till Norge.

Jag lämnade hundarna på hundpang när jag var i Kumla för dom skulle spränga på grannens tomt och då ville jag inte att hundarna skulle stå i hundgården. Tyvärr hade Ceta för 1 1/2 vecka sedan strimlat en kong så hon spydde lite innan jag lämnande henne och då kom lite gummiploppar. Så när jag ringer hundpanget för att höra hur hon mår så var det inte jättebra, hon gick gärna med för att gå ut och gå men ville inte äta. Fasen tänkte jag nu blir det Blå Stjärna och operation men bestämde att avvakta och då spydde hon upp två rejäla bitar av kongen och sedan var allt över. Så nu skall lilla fröken inte få ha en leksak själv och leka med, men fy vad nervöst!

Som sagt Norge var kanon, det var riktigt fint väder och trevliga människor. Och vi körde sök, lydnad, upplet och spårupptag. Hade tänkt att lämna Asic hemma men med tanke på sprängningen så fick han följa med, och vi körde sök och han gick som en skållad. Har lite svårt att köra två hundar när alla andra kör en men det var helt ok och vi var inte mer än 4 i varje grupp. Så nu kanske det blir en liten Elit till våren när Ceta är mammaledig och jag "bara" har en hund, stackars Asic vad han kommer att få träna:)

Kom inte med till Höganäs fick jag besked om och jag blev inte jätteledsen med tanke på allt tävlande vi har gjort. Så nu är det bara Landskrona kvar för Asics del, Ceta har några kvar så hon får ligga i lite till.

Nu packas det för fullt här i huset, för hundarna skall på hundpanget imorgon och vi drar till Turkiet på onsdag för en veckas semester. Helt underbart.

Må väl
Lena