Året 2009

Ja vad hände 2009 som var ett helt otroligt år för mig, Asic och Ceta.

 

Asic gjorde 5 tävlingar, 2 Cert, 1 CP, 1 godk, 1 bröt vi pga för lång tid

 

Ceta gjorde 7 tävlingar

6 Skydd  1 bruten, 2 godk,  3 Cert

1 Spår med CP

1 Sök med CP

CK på utställning och härmed SBCH

 

Att dessutom bägge hundarna blev kvalificerade till SM2009 Falkenberg var ju helt otroligt! Ett stort plus för 2009 är att Cetas små gulliga valpar har börjat visat framfötterna ute på tävlingsbanorna. Lycka till allihopa!

 

Mål för 2010 är att ha så jäkla kul som möjligt med hundarna. Sedan hoppas man ju givetvis att man kommer med på tävlingar och några läger under året.

 

 

Sedan till våran goa semester

 

Thailand var som sagt helt underbart, det kommer att bli fler resor dit garanterat! Bara att kunna unna sig massage när man kände för det fotmassage 1 timma 40 kr, Thaimassage 1 timma 80 kr. Så det blev en hel del av den varan. Vi tog en tur ut till Phi Phi öarna och matade apor och snorklade bland korallrev och matade fiskar. Sedan Coral Island var ett annat ställe vi åkte ut till som oxå var otroligt fint. Sedan åkte vi till helvetet på jorden Patong, fy f-n vilket ställe så där blev vi inte långvariga. Dessa gamla äckliga gubbarna med söta små thaitjejer usch usch!

 

Hotellet var jättefint och maten gudomlig en middag typ 30 kr som var jättegod och dessutom nyttig, givetvis slank någon hamburgare med pommes ner oxå och en himla massa Singha givetvis. Fick köpte en jättehemsk mask till hundarna. Hade tänkt att smyga runt huset när dom var ute med den på men ångrade mig och tur var nog detJ Jag ställde mig bakom ett kompostgaller iställetJ först tittade dom undrade sen hände saker må ja då säja. Har lovat flera som vill göra denna test att masken skall ligga bland hundgrejerna i bilenJ

 

Den enda nackdelen var flygresan särskilt hem då vi mellanlandade i Dubai, tackar gud för att det finns insomningstabletter.

 

Väl hemma så hämtades dom små djuren så fort man vaknade, vi landande 4 på morgon så man kom isäng vi 6 tiden måste lämna över presenterna till lille sonen som legat vaken och väntat.

 

Har jobbat alla mellandagar skam vore det väl annars för mina stackars kollegor, och det har varit hur mycket som helst att göra. Oxå kul i dessa tider att vi går som tåget men så har vi bra kunder oxå:)

 

Hunderiet har det inte blivit så mycket med mest promenader, men fick kört igång lite uppletande och spår igår. Asic spårade som en gud. En del snö var det men många rider så det är upptrampat och fint. Idag blev det lydnad i centrala Göteborg på konstgräs med lilla Ceta och det gick inte så tokigt det heller. Det känns som man börjar komma igång lite, men lite mer motivation från mig skulle inte skada. Promenaderna här tas numer på ängarna intill hemmet det är förenat med livsfara att ge sig upp på gångbanor eller vägar. Så nu kommer flexikopplen som införskaffas på Ullared i somras väl till pass:)

 

Man skall inte klaga bättre med snön än när det regnar vilket är rätt vanligt här i Göteborg.

 

 

 

 

Må väl

Lena