Massa med priser

AFBV ringde förra söndagen och meddela att Ceta blivit årets Skyddshund i ÅBB, sanning att säja så trodde jag Asic hade mycket större chans. Var han kom fick jag läsa i tidningen sa hon. Skickade iallafall in ett kort på Ceta som kommer med i nästa nummer.

 

Sedan till årsmötet i Kungälv där det blev både bästa Spår hund och bästa Skyddshund, sedan att ingen på KBK tidigare kvalat in 2 st hundar i olika grenar så det var lite kul. Gigantiska bucklor blev det och 2 fina tavlor med kort på SM:et. Susanne och Asic fick en och Ceta fick en. Stackars Susanne hon vill nog inte ha en malle på väggen, men jag hon får klippa in Ipse iställetJ Ett bra årsmöte som avslutades med smörgåstårta mums mums.

 

Annars är det inte mycket som händer, kör en del rundering på tälten och promenerar. Känns som motivationen inte är på topp att springa omkring i flera dm snö. Men kan egentligen inte skylla på något för planerna på klubben är så himla fina. Där plogar dom promenadslingan och två jättefina lydnadsplaner så det är dags att komma igång nu. Körde lite lydnad för 2 v sedan, Ceta var som värsta duracellkanin så hon längtar nog tills det händer något här.

 

Jobbet tar mycket tid nu, tur att vädret är som det är. Men när snön smälter så tänker jag inte jobba som jag gör nu, då skall hundarna komma som prio 1.

 

Snart dags att anmäla sig till lite tävlingar, det skall bli riktigt roligt men lite träning innan är ju inte fel.

 

Ett minilydnadsläger skall vi ha snart oxå det skall bli så jättekul så man får lite inspiration.

 

Må väl i snön

Lena