Mycket har det varit sen sist!

En hel massa jobb, alltid otroligt mycket att göra årets första månader. Man skall vara tacksam för det så som det ser ut på marknaden idag. Men förhoppningsvis lugnar det ner sig nu!!

Köket är blir bara bättre och bättre, nu är det golv och tapeter sedan är det klart. Det blir så otroligt fint. Skall sy nya gardiner och köpa nytt köksbord, så det kommer att bli super! Under tiden mannen har hållt på med köket så har jag rensat och rensat f-n va skit man samlar.

Har oxå målet dotterns gamla rum och satt in dator, symaskin och strykbräda, är himla skönt att ha framme.

I måndagsgänget kör vi även om vädret inte alltid har varit med oss, och det börjar ge riktigt fina resultat.

Ceta som kör jag mycket saktagående med och hon börjar gå riktigt fint. Hon hade en klar tendens till att valla innan men den har försvunnit, så nu kör vi utskick oxå. Finliret är ju så himla kul, innan har man kört henne för att få upp henne i klasserna snabbt som fasen med tanke på valparna. Så så mycket finlir vad det ju inte att tänka på, så det får vi greja med nu. Asic har oxå fått sin lilla dos, men där är ju inte så himla mycket att peta på.

Men visst där finns saker oxå men det är betydligt mindre detaljer.


Så det är mest spår, uppl och lydnad vi kört sen innan jul och två dagar i veckan har det blivit. Skall bli skönt nu när det blir ljusare och framför allt varmare då lär det bli fler dagar.


Onsdagsträningen var jag med första gången i onsdags pga jobbet. Vi körde sök och uppletanade. Kändes fantastiskt bra får jag säja, har inte kört söket på ett par månader men hon gick jättefint. Sedan blev det lite lydnad på klubben innan ett tävlingssektor möte.


Igår var vi och körde sök i Uddevalla, Åse hade fixat banor och dom var uppmärkta och klara. Vi var 5 i min grupp och lilla Ceta fick gå 225 m nästan. Dom första skicken var inte så lyckade men sedan tuffade hon bara på och hel del tomslag blev det. Hade Pia i ryggen som kommenterade om jag gjorde något tokigt:) Kändes alldeles utmärkt! Himla fint ordnat av Åse, får hoppas det blir fler gången.


Asic blev Årets Spårhund på klubben:) Och Ceta fick en jättefin tavla för hennes cert i skyddet:)


Lindjax har haft en valpträff oxå så himla kul att träffa Ceta valparna och se att uppsynen dom har är exakt lika hennes. Kul att alla är så nöjda och glada i sina voffsingar. Blir skoj på kennellägret då förhoppningsvis dom flesta kommer.


Sedan har jag och Susanne börjat med fredagspromenader på 8 km, skall se om vi kan hålla det fram till sommaren.

Har oxå börjat anmäla mig till spårtävlingar framöver, så det blir spännande och se om vi kommer med!


Fick träffat Dilda i onsdags och dräktig är hon, jag tror det en jättekull!


Må väl

Lena