Åter en helg har gått

Nu har man hämtat sig lite från den hemska fredagen! Igår var det bara lugnt för Asic´s del bara korta kissepromenader. Tog en lång med Ceta och Linda & Dizza. Myzan fick vila för hon hade varit och vallat och dessutom varit otroligt duktig. Skulle ha spårat men det var Novemberväder i Göteborg regn och rusk mest hela tiden.

Idag däremot fick vi jag och Linda varit och spårat och gjort spårupptag. Ceta fick börja på grusväg sedan in i skogen därefter grusväg igen för att vinkla rakt in i skogen, sedan gick det lite rakt för att vinkla sedan en spets därefter 150m och ett slut. Idag blev det en pinne + slut. Ja vad att säja om detta, jag har en hund som inte störs det minsta av mig, hon är stark som s.... Hon hade lite svårt första på grusvägen då slängde hon mot skogskanten, och sedan när hon kom in i skogen så gasade hon på, för att ta det lite lugnt när vi kom ut på vägen och då skötte hon det jättefint även övergången in i skogen.

Dizza fick ett spår med en liten rundning och en vinkel oxå 1 apport plus slut. Hon skallade Linda innan hon kom iväg! Sedan spårade hon iväg, hon var lite fundersam om jag verkligen hade gått igenom ett risbuskage men efter att ha övervägt det så tog hon den vägen oxå.

Myzan fick ett spår med 1 apport, 2 tändstickor och en katt! Hon skötte det jättefint, spåret gick delvis på en traktorväg och då gick hon ner i tempo och var så nogrann för att sedan gasa på lite i skogen. Superbra.

Sedan körde vi spårupptag variant "Stiansen" med Ceta och Dizza, 2 var fick dom.  Så nu har Ceta varit lite trött i eftermiddag, skönt!

Imorgon bär det iväg till Kumla för övernattning. Såg att kartan var GUL=värme över Göteborg hela veckan Jippy

Ha det gott
Lena




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback