Lite uppdatering

Ja nu har det gått några dagar igen, tiden räcker inte riktigt till ibland tycker man.

Men i onsdags tränade vi på skydd på klubben som vanligt. Vi,  jag & Ceta fortsätter med våra transporter och det känns fortfarande riktigt bra. Asic fick följa med till klubben bara för att komma ut lite. Bilder från träningen finns nedan, det är Harry med Izze,Ceta anfall, Iza på Sverkers rygg, Sanna kör IOR modellen, Akka hänger i ärmen, Ture skäller på Petter, Petter leker med Breezer, Petter fick ont efter Buttrix, Sverker med Dilda, sist Buttrix flygande.


Därefter var det att åka hem för att sedan gå på medlemsmöte och tog med Ceta upp och tränade lite innan. Medlemsmötet var välbesökt och jättetrevligt.

Torsdag var det åka till vetr med Asic för att ta bort stygnen och det ser jättebra ut, nu när "hålet" börjar att läka. Sedan tränade torsdagsgänget som bestod av 3 tappra, jag, Ingrid och Marianne. Kolla gärna på Ingrids hemsida för lite foton togs även där. www.bapsi.net.  Vi var på Ale BK och det var en hel del där och tränade, bra för Ceta hon behöver mycket sånt. Sedan pratade vi länge och väl om allt från läger till husvagnar. Vädret var jätteskönt.

Och idag blev det en långpromenad med hundarna och ingen träning alls en slappedag med andra ord.

Må väl
Lena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback