Påskafton

Idag är det ett helt underbart väder 17 gr i solen, känns bättre att säja så. Har varit hos Sverker och Anette och tränat lite. Linda fick känna på hur det är att stå stilla (vilket lyckades nästan helt)  och bara hålla i kopplet. Sedan kommer man till nästa och det är att släppa exakt när uppfödaren säjer till (inte lätt Linda) men du lyckades väldigt bra tycker jag. Dizza var väldigt fokuserad mot förra tillfället, och höll fast och kampade jättefint. Det var kul att se Linda bara ett stort leende.

Sedan körde Sverker sök med Ture och Buttrix och vi låg som figuranter. Ceta fick ett spår lite slarv i början det var blött och tydligen går råddjur där ingen ursäkt men kanske en förklaring. Hade plockat 3 pinnar innan jag la spåret, och en metallhylsa och den var den enda hon tog förrutom slutet. Så det är bara att ligga i med fortsatt träning.

Anette la ett spår till Dilda som hon tog precis när Ceta var färdig så jag passade på att träna lite lydnad och blev klar precis när hela gänget kom tillbaka tur va?

Ceta fick oxå lite transporter, nu har vi fått till det riktigt bra jättekul!

Asic har tillfrisknat ordentlig, pinkar överallt som vanligt och pigg som tusan. Så nu hoppas vi bara att "hålet" läker fint. Men allt ser bra ut och det är ju huvudsaken även om matte saknar söket.

Ha det gott
Lena  

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Härligt att du uppdaterat två dagar i rad ;). Skämt åsido... kul att Asic har tuffat till sig lite. Ha en bra fortsatt påskhelg!

Postat av: Kathy Underwood

Google is the best search engine

2007-01-21 @ 06:23:34
URL: http://google.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback