Spårning och andra roligheter

Idag har det oxå varit en underbar dag, inte så att man känner för att gå till jobbet imorgon.

Idag la jag ett spår på 600-700m till Ceta. Det längsta hon har haft.  Det fick ligga 1 1/2 timma. Upptaget tog hon åt rätt håll sedan bar det iväg. Hade inte tänkt att göra så många svårigheter iom att spåret var så långt. Men det blev lite vinklar och vandring efter lerig skogsväg. Det  är kul att se när man kommer till berg och ljung så går hon ner i ett väldigt behagligt tempo och blir supernoggrann. Hon fick med sig alla pinnar idag kul det.

Efter det var det middag och sedan ut på en liten promenad så Asic får röra sig lite. Nu börjar det bli jobbigt att bara koppelrasta honom men det är nog bara 10 dagar kvar tills såret läks sig:)

Ceta for som en galning, och rätt som det var ställde hon sig och nosade på något i blåbärsriset, och det var en ORM! Jag skrek nog så hela Trulsegården hörde, troligtvis var det en kopparorm men iallafall. Hade tyckt det var pricken över i:et med en ormbiten hund oxå. Ja det är ju inte bara värmen som kommer tyvärr.

Sedan tränade vi lite lydnad, framförgåendet (lika kul varje gång) även platsliggning och backning. Har inte kommit från staket ännu men inom en vecka skall staketet ha blivit en bräda.

Nä nu är det bara att starta upp jobbdatorn, har ett projekt som skall tittas på imorgon.

Ha det gott
Lena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback