Träning åter träning

Nu har vi kört på ordentligt, tränat både måndag, tisdag och idag. Är så himla kul märker ingen skillnad vare sig på Asic eller Ceta trots att hon höglöper. Det enda är att Asic blir rabiat när jag tar ut Ceta och tränar henne. Det är hans brud!

Igår träffades iallafall Carina Harry och jag på klubben. Vi tränade först uppletande därefter elitlydnaden igen. Asic är så laddad och det är himla kul. Därefter fick Ceta sin dos med Asic vrålandes från bilen. Skall ta med citronhalsbandet för man blir inte så lite irriterad när han gormar i bakgrunden.

Idag var det Sverker, Fia, Magnus Harry och jag. Vi började med ett Stiansen upptag därefter ett spår på 700m 6+slut. Han fick jobba ordentligt för slutet men det löste han jättefint. Därefter blev det markeringsövningar med Ceta det fixade Sverker och Magnus + lite vatten alldeles galant. 5 sådana fick hon och skällde jättefint  trots att friaren satt i bilen och tokskällde.

Därefter åkte vi till Sverker och tog en fika innan skyddet. Började med Ceta och hon tycker det är så himla kul, biter bra och är snabb till handling, kanske lite för snabb ibland :) Vi tränade korg, transporter (här har vi lite problem i helomvändingarna, på något sätt styr Ceta dom!!!) bevakningar och upphopp. Fick oxå en kommentar att man får inte säja Nej,Nej, Nej skall tydligen räcka med en gång, fattar inte riktigt vad han menar.

Sedan var det info möte på klubben tillsammans med ALLA SM-Deltagare vi har i Bruks. Helt otroligt 4 st + 1 som är andra reserv samt att vi hade 2 st i Agility.

Må väl och jag skall inte glömma citronhalsbandet imorgon
Lena

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Hej!
Kul att läsa hur det går för er. Lilla Cola fick bita i skinnet på "riktigt" i veckan, kul att börja träna. Vi syns kanske på något av SM:en?
Ha det gott!
Kram Kerstin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback