Husvagnsägare

ja det har man blivit igen, efter flera års uppehåll. Ja nu skall vi ut och kuska. Vi börjar med att åka till svärföräldrarna i Fjällbacka till helgen för att lära oss att sätta upp förtältet. Känns skönt att inte ha en massa duktiga människor som sitter och glor. Jag vet av erfarenhet att det kan gå lite hett till när förtältet skall upp. Men den är mindre än den förra så då måste det vara mycket lättare : ))



Har tränat korgpromenader med Ceta 2 gånger i veckan och idag var det upp till bevis på träningen. Och det var väl inte fy skam, tyckte hon skötte sig med bravur. Sedan transporter och avslutade med ett "upphopp". Tycker att hon växer till sig mer och mer, känns urkul det här. Innan tränade vi lite sök och där gjorde vi bara skallmarkeringar. Avslutade hela träningen med en fotbollsmatch vi tjejer (Nora, Linda och jag) mot killarna (Lukas, Sverker och Harry) det är tur att det är småbarn med för fy fasen vad detta taggar en.  Glömde och att säja att Linda gick figurant för Izze, och det gick superbra. Bilder kan ni se på
www.lindjax.com.

Ha det gott i värmen
Lena

Kommentarer
Postat av: Heléne

Såg Linda på Lindjax hemsida! Inte klokt så "macho" ni två har blivit. Kom du ihåg när vi på Halmstadlägret fnissade åt hur lätt det var att känna igen de som tränade skydd :D Har ni fixat tatueringar också??

2006-07-07 @ 16:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback