Semester

det är helt underbart skönt. Att bara göra det man själv vill, kan inte bli bättre.

Veckan har varit lugn, har inhandlat lite till husvagnen, delat ut klubboveraller och dylikt. Men jag har faktiskt hunnit träna lite grann. Lydnad har vi kört hemma i trädgården som vanligt.

Onsdagsträning kör vi numer på på kvällarna så att fler (Linda) kan vara med och det är jättebra. Är ju lite svalare då. Igår fick Asic ett sökpass och Ceta fick lite skyddsträning, andra passet med korgen och det ser väl inte ut som det kommer att bli några större problem. Och den obligatoriska fotbollsmatchen givetvis. Förlust även i går men när vi hade eftersnack (tjejligan) så kommer Nora att lägga upp en kanonplan till nästa match, så vinsten är så gott som klar.

Har i kväll varit på Liseberg och vunnit stjärnvinst på kexchokladhjulet så nu skall vi mumsa. Tror i och för sig inte att det var så svårt att vinna där för nästan hela Liseberg gick med en jättekartong Kexchoklad.

Ha det gott
Lena
 

Kommentarer
Postat av: Anna & Erik

Halloj i husvagnen!

Hoppas att ni får en bra semester med en massa skoj för både er tvåbenta och för de fyrbenta krabaterna.

Skojsigt att ni köpt husvagn, då kan ni ju åka lite längre bort för att tävla, kanske till sthlm så att man kan komma och kolla:)

Vi är oxå sugna på en egen vagn men det får bli till nästa sommar eller nåt...

Ha det / Anna & Erik


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback