Ytterliggare en vecka

har nästan gått sedan sist. Veckan har gått i lugnets tecken. Vädret var väl inte speciellt kul i början av veckan men nu har det blivit bättre.

I tisdags körde v i skärmarna med grannarna. Det är riktigt kul, gräset var jättehögt så det var inte mycket av skärmarna som syntes. Asic fick en i varje hörn sedan tomt, Ceta hade en ivarje hörn sedan tomt resten av vänstersidan. Det gick alldeles lysande för bägge. Asic är faktiskt helt underbar att se, så fort vi närmar oss mittstigen lägger han öronen bakåt och bara laddar.

Onsdag lite lydnad hemma. Och igår var vi hos uppfödaren och tränade lydnad (Asic) och skydd med Ceta, detta är lika roligt som skärmarna.  Och jag är supernöjd med henne. Fick låna en korg av Anette i söndags som vi skall träna på hemma, men opps det har jag helt glömt av. Det får vi köra kommande vecka.

Idag bär det av till Ullared med dottern, var väldigt sugen på det i början av veckan men nu börjar suget avta:) Och ev titta på husvagn imorgon.

Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jasså, det ska bli husvagn nu... Vill också skaffa en när tiden är mogen ;). Hoppas att du hittade en massa onyttiga "bra&ha-saker" i Ullared :)
Ha en bra vecka!

2006-06-30 @ 14:13:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback