Äntligen sol

Idag sken äntligen solen, otroligt vilken skillnad det är. Har varit och tränat i manegen. Asic är taggad och fin. Han tycker detta är riktigt roligt. Börjar få bra positioner i krypet bara att mala vidare. Apporteringar går oxå himla bra nu när man gör det på alla möjliga sätt och inte tävlingsmässigt som jag gärna gör. Har fått höra det ett antal gånger men nu har poletten ramlat ner Tack för tipset du vet vem!

Tränade även lilla Ceta det går framåt sakta men säkert. Ingen brådska här inte. Körde lite bettövningar med henne oxå, känns himla skoj för detta tycker hon verkligen är roligt. Skall bli skoj att tävla henne i skyddet nästa år. Nu är ribban satt.

Skall åter till Kungälv för att testa av kunskaperna hos dom blivande tävlingssekreterarna säkert inga problem för dom är så duktiga.



Ha det gott i vårsolen.
Lena

Kommentarer
Postat av: Anette

Jag har allt fått höra mycket positivt om skyddsträningen i dag med Ceta. Jag ser fram emot att vara med på träningen nästa onsdag. Ha det gott!!

Postat av: Linda, Myzan å Dizzan

Vilken go bild! Va duktig du är som har med dig din kamera nu..
Ha det gott!

2006-03-02 @ 17:03:13
Postat av: Eva Glimmerdahl

Hej!
Kul att hitta er ute på nätet och stort Grattis till alla framgångar med Asic! Han är verkligen superfin! Kommer säkert gå minst lika bra med nya stjärnskottet! :) Inte utan att man saknar sin lilla "Ena" (Athena) och blir sugen på malle igen!
Men ha det så jättegott & jag önskar er ett framgångsrikt 2006!
MVH Eva G & Rocco (hade tidigare Lindjax Athena)

2006-03-02 @ 21:30:44
URL: http://www.hundarna.com
Postat av: Maysan

Jättefin Blogg! Ska bli kul att hänga med här, så se till att skriva ofta och mycket ;) Ha det gott! Vi syns :)

2006-03-02 @ 22:04:31
URL: http://bosetti.se
Postat av: Maysan

Välkommen ut i cybern *S* Jättefin Blogg ju! Ska bli jättekul att hänga med här, så se nu till att skriva ofta och mycket ;) Ha det bäst! Vi syns :)

2006-03-02 @ 22:05:14
URL: http://bosetti.se
Postat av: Anette, Unna & Dilda

Linda den bilden är tagen redan 31/1 ;)

2006-03-03 @ 08:02:16
URL: http://www.lindjax.com
Postat av: Anna & Nelly

Vilken härlig blogg du skaffat, kul att man får veta vad som händer borta hos er. Ser fram emot nästa inlägg!!! Vad stor Ceta blivit, hon är verkligen mörk o fin:) Kul att det går så bra för dig och Asic, vi hejar på er här ifrån Stockholm!

Ha det så gott

Anna & Nelly

2006-03-03 @ 17:39:51
URL: http://members.chello.se/foggensnelly/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback