Hökensås

Hej på Er
Nu har vi kommit hem från Hökensås, vi säjer att vi har mycket snö!!! Jag har aldrig sett så mycket snö som det var där. Väl uppe skulle hundarna rastas Ceta hoppar över en snövall och bara försvinner, hon blev allt lite skärrad. Asic såg ut som en ubåt bara huvudet över snön, Ceta var för en gång skull tacksam att få hålla sig i bakvattnet.
 
Så vi la all träning på is så att säja. Det blev mat och sällskapsspel fredags kväll bild nedan på Catrin när hon modellerar, kan bara säja att Mats kunde inte lista ut vad det skulle vara. Jag och Rolf vann tyvärr utan det gjorde Maria och Bosse.
 
På lördags förmiddag åkte vi ut i skogen och hittade en av dom få plogade vägarna. Tänkte först att 2 skick kan vi ju köra. Men när Mats och Felix klampade ut i skogen så insåg vi att det är mer avdressyr än motivation så det blev till att  grilla korv istället.  Sedan fick hundarna leka lite,

Lördag kväll åter dags för spel men då körde vi tjejer mot killar, var rätt säkra på att vinna men förlorade med 2 kort, så det var lite snopet. Det har varit en jätteskön helg utan massa måsten detta trots att det inte blev någon hundträning.

Kan bara konstatera att spårhelgen med Stiansen lär inte bli i Hökensås iallafall. Det enda ställe man kan lägga spår på är trafikerade vägar och det kan man ju vara utan. Så nu är det bara att jaga ett nytt ställe. Sätter in lite bilder från Hökensås.



Ha det gott
Lena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback