Åter från Norge

Helgen var jätterolig, trots skitvädret. Vi kom upp torsdags kväll efter lite revben och några öl var det sängdags. Då hade vi lottat vem som skulle börja med sök resp lydnad. Jag kom med i sökgruppen. Med tanke på att Asic skulle gå lydnad kunde det inte bli bättre, för fick han ligga och tagga upp sig i bilen, så man kunde få fram lite felbeteende på honom.

Vi började kl 9 på fredagen, regnet stod som spön i backen men har man intresse så har man:) Ceta var lite närgången på figgarna första passet. Asic var som vanligt men gjorde inte några större missar vi körde fritt följ och ink med ställande och läggande.

Efter denna dyblöta dag blev det ärtsoppa och Lennarts medhavda punch, riktigt gott.

Lördag var det något bättre väder, började med söket igen och nu sa jag till figgarna att sätta upp foten för att bromsa och det gick bra på någon men med blixtens hastighet for hon in till figgen backade ut och skällde. Det var då f-n.
Asic fick framåtsändande och kryp, ändrade lite på steglängden och han kröp jättefint.

Söndag och sista dagen strålande väder, nu fick figgarna med sig vatten och hon skulle skälla till jag kom ut därefter sa jag till när dom kunde kasta belöningen. Nu gick det som smort, och det spelade ingen roll och jag gick ut lugnt och sansat eller om jag sprang utan hon stod som fastgjuten och skällde. Skallet hade en liten annan klang än tidigare!

Måste tacka Ann och Stefan som fixade detta Jättetack!!!

Annars har vi kört ett lång spår med Asic på äng innan tävlingen på lördag. Gick bra så länge vi hade vinden i ryggen men när han fick hela spåret i näsan var det slarv. Man kan ju hoppas på att det är vindstilla:))
Vi körde även uppletande där han fick en bit ekorrskinn, Ingela du får tillbaka det vilken dag som helst:))

Idag har det blivit skärmsök för både Asic och Ceta. Asic gick tomt alla 8 skärmarna i rasande tempo. Ceta har gått ett tomslag tidigare men jag tänkte va fasen det går som det går. Och 7 skärmar susade hon tomt t.o.m med en flying! Inte Asics fart men det kommer säkert.

Imorgon blir det spår, uppl och lydnad med Petter.

Må väl 
Lena 

Kommentarer
Postat av: aggiornare

Stupore! Amo questo luogo!:))))))) http://www.usate348.org/aggiornare

2007-02-19 @ 01:48:51
Postat av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

2007-02-23 @ 02:10:14
Postat av: cavalli

pagine piuttosto informative, piacevoli =) http://www.flryanair.org/cavalli

2007-02-24 @ 23:26:46
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback