Lite träning har det blivit.

Ja nu har det nästa gått en vecka sen senaste uppdatering. Kan förklara det med att jag drabbades av en förkylning och sedan när den kändes bättre fick jag ryggskott!! Skulle torka ett bord hemma så small det till i ryggen, hur klen får man lov att vara?

Men vi har tränat lite sök, skärmar, spår, spårupptag och uppletande iallafall i veckan. Man känner sig lite handlingsförlamad när man har ont i ryggen, kan inte gå ut och gå med hundarna samtidigt, så det fick lösas att man åkte iväg till en äng så dom fick springa lösa. Sedan såg man väl lite krokig ut när man gick spåret. Men en sak är säker man blir mycket bättre när man rör sig.

Idag åkte vi till Halmstad BK för att kolla skyddstävlingen. Men först ut i skogen och la spår och körde uppletande sedan in till stugan. Det var ett underbart väder så dom hade verkligen lyckats att välja rätt dag. För igår regnade det småspik och åskade. Sverket och Buttrix knep sitt första Cert bara att gratulera. Vi såg "bara" skyddet och det får man säja att dom skötte jättefint. Måste säja att det var många otroligt duktiga hundar med och det är ju jättekul.

Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Hej,
Inte bra med solsemester - därav förkylningen. Ryggskottet kommer säkert av den där billiga shoppingen :D
Vi har tävlat sök idag -det gick inte så bra, men Zico var duktig ändå ??!??! Mer info på zicolino.se!
Ha det gott!
//Heléne

Postat av: Jack Stoltz

Google is the best search engine

2007-01-21 @ 06:23:29
URL: http://google.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback