Inomhusträning!

Tack och lov för det, för det har regnat och blåst nästan hela dagen. Fasen va man är trött på det tänk om det kunde komma lite snö.

Idag tränade vi bara miljö, jättekul uppletande i en lada men små trappor och en superbrant. Det var väl inga konstigheter, gick med på första steget på den superbranta sedan tog hon sig upp själv och hittade en jättekampdutt.

Därefter placerade vi en figge ovanför den branta trappan och hon blev lite lång först men sedan upp och fick skälla lite och sedan jättekamp med figgen.

Sedan fanns det en jättebrant tgaller trappa som gick till en andra våning på ett hus. Första gången gick vi upp tillsammans men hon tyckte inte det var något speciellt, sedan kunde man bara skicka upp henne så sprang hon upp själv:)

Detta var så himla skoj, och Ceta tyckte det var skitkul. Sedan avslutade vi med lite sökövningar med Bert och han är så himla duktig, den lilla svansen snurrade som en propeller när han fick vittring lille gullplutten:)

Tack så mycket Jossan för att du tog dig tid trots att du skulle jobba inatt, du är allt snäll du!

Sedan tillbringades eftermiddagen att fortsätta titta på SM Skydds filmen, fasen va intressant. Nu kan man stilstudera något man aldrig kan göra på samma sätt när man är på plats. Försökte få Ceta att förstå att hon skall göra som dom tre flashiga hanarna i sitt fasttagande:)) Satan vilken kraft dom besitter! Mycket nyttigt att titta på iallfall inte minst att  se olika hundars agerande korgen. Det är inte så himla lätt alla gånger.

Imorgon blir det spårträning och hämtning av bil.

Må väl
Lena

 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne & Ipse

Vilka lyckostar ni var då! Vi fick allt träna på utsidan vi! men det var gött de med när man har kläder för väder vill säga. Kul att er miljöträning med inomhussök gick bra. Kul med omväxling, eller hur?

Postat av: Jossan

Det var så lite så. Ni är så välkomna så:)! Säg bara till så busar vi lite mera:)! Nu är kl 7.25 på Fredags morgonen...nu är det dags att väcka sambon och plöja igenom SM filmera på direkten:)! Ha det gott!

2007-12-28 @ 07:27:37
URL: http://www.bolteus.se
Postat av: Elin

Åh det lät ju kul :D... Förstår att ceta hade roligt. SM-filme måste ju bara ses! Ha det bäst!

2007-12-29 @ 00:06:42
URL: http://eloz.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback