KM:et över för detta år!

Jäklar vilket bra KM! Vi betalade en väldigt liten summa pengar och för det fick vi äta och dricka hela dagen och dessutom som grädde på moset så avslutades det med smörgåstårta:)

Dagen började kl 10, vi jag och Asic drog startnr 5. Vi började alla med plats och därefter 1-3 uppletande och resten lydnad. Märkte att Susanne hade dömt upp mig på framförgåendet för vi fick "bara" en 6:))  Allt annat gick jättebra. Därefter var det uppletande där det var 3 normala saker och som vanligt en liten gullig jultomte! Domaren ville gärna kolla min tomte och det visade sig att han att fått ett armbrott, försökte hävda att det var fabrikationsfel men det gick han inte på:) En som slogs i tätstriden hade en tomte utan öga när hunden lämnande av den och hon hävdade att det fanns läkarintyg på att tomten var enögd , hur man nu kan få det på en tomte men hon är slipad hon:)

Sedan var det bara budföringen kvar och den gick oxå bra. Så summan av kardemumman blev en 3:e plats, 4 p från vinnaren och det är så det är tätstriden:) Tur att jag tog med buckla och bok upp imorse hade planer på att lämna det hemma för det är ju här det skall stå:) Så grattis till alla som deltog det är ni ALLA värda tycker jag!

Och Tack Kerstin & Lennart mfl som fixade detta!

Nu blir det julbord på Liseberg med kunder imorgon kväll, hoppas det blir uppehåll. Sedan skall Asic få sig en rejäl massage på onsdag, men inte Ceta hon skall köra skydd hela helgen i Karlsborg så hon får sitt nästa vecka. Så blir det en bra avslutning på säsongen för dom bägge!

Må väl
Lena


Kommentarer
Postat av: Malin

Grattis till placeringen idag. Såg riktigt snyggt ut!

Postat av: Susanne & Ipse

Grattis till er 3:e placering. Gott kämpat och det var som sagt nära! Då var KAMPEN över för iår då, men vänta bara till nästa KM. Då blir det fight!
Sorry, om jag tyckte han var värd en 7:a i tisdags, men det hade inte räckt mer än att du blivit delad 2:a med Johanna då iofs. Kul var det iaf och gött med smörgåstårta!

2007-12-09 @ 19:26:21
URL: http://bastkustenshundservice.se
Postat av: Johanna & Canis

Inte hjälpte det att jag var slipad skulle nog lämnat in läkarintyget innan. För betyget ändrates inte. Fast vi kommer igen har ju flera månader på oss att träna apellmoment nu. Inte brydde han sig om löptiken heller. Vad skall vi nu hitta på till nästa gång. Vi ses på tävlingarna till våren då kan kampen fortsätta. Grattis till 3:dje platsen.
Ha det så kul i Karlsborg. Har föresten bokat in 4 läger nästa år innan mars är slut. Slår du det ;-)

Spring så ögona blöööööör.
Johanna

2007-12-09 @ 20:12:05
URL: http://www.rapportscanis.se
Postat av: Elin

Ja huvudsaken var ju att ni slog ******.. ;) haha.. bra jobbat...

2007-12-09 @ 22:12:27
Postat av: Heléne och Zico-BB

Hej och Grattis till 3:e platsen. Det var ju bra att det var Linda och inte "någon annan" som knep KM-titeln :D
Du får hälsa henne och gratta från Skåneland!
/Heléne

2007-12-10 @ 14:39:18
Postat av: Jossan

Det gjorde ni bra:)!

2007-12-11 @ 00:52:55
URL: http://www.bolteus.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback