Massage och dyl.

Så nu är man mitt i veckan igen, tiden bara rusar fram. I måndags var jag på ett kanon julbord inne på Liseberg och innan gick vi runt och kollade och tog lotter. Vann stjärnvinst på Centerhjulet så det var bara att släpa hem över 4 kg Center. Inte för man skall vara otacksam men Alladin hade varit lite bättre! Men det går säkert åt i jul om inte annat.

Idag har Asic och Ceta fått massage av vännen Anette. Asic är ju inte den lugna hunden när det gäller sånt han skall bara upp och pussas, rulla runt och fåna sig. Men till slut fick han lagt sig till rätta. Ceta däremot tyckte det var underbart från första stund. Idag gick hon bara över lite grann för att nästa vecka göra en riktig djupbehandling och det passar ju utmärkt för sedan får dom det lugnt till efter Jul. Inte dåligt att ha en massör som kommer hem, hoppas hon fortsätter med det när hon är färdig:)

Sedan stack vi upp till manegen och tränade lite lydnad med dom bägge och lite bus i korgen med Ceta. Därefter fick dom springa på ängen och sträcka ut, och när jag kom hem så låg det en postanvisning från Anna med mina Back on Track täcke så det var bara att sticka och hämta dom. Det blir bra när vi åker till Karlsborg i helgen så kan Ceta inviga sitt.

Så nu är det dags att packa väskan för nästa och sista träningshelgen för iår, cider och öl är inhandlat och det är ju det enda förrutom kläder och sängkläder som behövs. Ser verkligen fram emot Berits underbara mat och speciellt Julbordet på lördag mums.  Efter Nyår får det bli andra bullar!

Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Susanne & Ipse

Härligt med massage för hudnarna, även för oss 2-beningar! Fast dom masserar hon väl inte? Ha en underbar helg i Karlsborg!
Vi hörs!

Postat av: Maysan

Visst är det bara sååååå underbart gôtt med massage...både för tvåbenta och fyrbenta, vem tackar nej till det? ...Ha nu en bra träningshelg i Karlsborg och ta en cider ellr två för mig också *s*. (Du gör uppenbarligen skäl för ditt smeknamn "Läger-Lena" ;) )

2007-12-12 @ 23:56:34
URL: http://bosetti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback