Äntligen kyla på väg!

Och det känns helt underbart! Ja vad har hänt sedan sist. Vi tränade för första gången på jättelänge med torsdagsgruppen. Och klart med det vädret som varit så har den inte varit lönt att träna lydnad. Nu hade vi bestämt att åka till Kallebäck, men dom ville med tanke på allt regn att man sliter allt för mycket på deras plan, så vi åkte till en grusplan i Alafors istället och det var jättebra. Så det lite lydnad med Asic, och det som ett riktigt gympa pass:)) och det kan ju behövas.

Och idag har jag varit ute och spårat, kört uppletande och lydnad med Ceta. Försöker på alla sätt att krångla till det i spåret, det blev en "snurra" i mitten och sedan gjorde jag en spets, sedan gjorde jag ett avhopp men inget kunde störa henne. Måste klura mer och vi hade rastat dom i samma område innan men det var inget hon brydde sig om. Uppletandet var med 6 saker och hon tuggade inte på en grej men en ullig toffeldel var lite svår att släppa, Asic är som vanligt helt tuggfri och avlämnar gärna i byte mot korv:))

Sedan lekte Asic med sin plåtburk i trädgården så tränade Ceta och jag lydnad. Leker är kanske inte rätt benämning han är sjukt besatt av den, står och river och sliter med den , bär sedan bort den en bit och fortsätter så kan han hålla på i timmar och han bryr sig inte det minsta om att man kastar boll till Ceta eller så, han är helt i sin egna värld:))

Nu laddar man för en ny arbetsvecka och vädret skall ju bli helt kalas känns riktigt skönt.

Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej,
Har bara varit inne och läst och konstaterat att du tränar flitigt som vanligt. BRA :D
Idag har snön kommit till Skåne, så det är tveksamt om det blir någon lydnadsträning ikväll. Inte speciellt kul eller givande att halka omkring på en snöblaskig appellplan.
Ha det gott och ta hand om dej och dina vovvar!
/Heléne


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback