Åter till vardagen!

Ja nu har en vecka av läger avverkats. Ett mycket trevlig läger men mindre trevlig väder men det gick trots allt bra. Det regnade ju inte hela tiden och det är tur att man har husvagn med förtält annars hade det varit tungt.

Vi valde skyddsgruppen detta året och det var riktigt kul, kändes i och för sig som man satt och stod stilla väldigt mycket.  Men det var nyttigt att titta på dom övriga deltagarna det lär man sig väldigt mycket av det.  Vi tränade i princip allt under veckan förrutom spår det fick Asic göra istället. Söket går framåt, började med korgen och det var ingen hon hängde läpp för. Uppletandet gick oxå jättebra. Kul att det var 3 SM ekipage med i gruppen + Sverker som höll i tåtarna. Håller verkligen tummarna för er uppe i Piteå:)

Kvällarna så var det lite jippon och givetvis var baren öppen! Snacka om slit för denna lägergrupp men ni är helt otroliga!

Så nu skall vi ligga i hårdträning inför kommande tävlingar, får vi bara till fasttagandet så kommer det nog gå ypperligt.

Sedan var det bara hem på lördagen och röja lite för att lägga sig tidigt för att åka till Årjäng söndag morgon kändes mer som natt när klockan ringde 3,50. Mannen försökte få mig att ställa in för så tidigt kan man ju bara inte gå upp men det kunde man gick alldeles utmärkt. Var lite tungt när jag kom till Bengtsfors och det var 7 mil kvar. Totalt 23 mil. Väl framme drog vi startnr 13 och blev sist så det var bara att stanna på klubben i drygt 1 1/2 timma. Vi tog tillfället iakt och körde lydnad och klättrade lite på stegen. Vädret var jättefint mycket sol men lite blåsigt.

Kanonupptag och jättefint spårarbete till 4 apporten därefter gick vi ut på ett kalhygge där solen stod på och han slet som tusan väl inne i skogen tog han nästa pinne, samma visa när vi kom ut på hygget igen. Så det slutade med 5 + slut. Kanske var han  lite trött i huvudet efter förra veckan.

Uppletande 3 föremål och en 8:a på det. Var jättenöjd med detta trots att han inte hittade det 4 föremålet. För ett av föremålen vara av mjukgummi och även om han inte tuggar i vanliga fall så blir han tossig i gummigrejor men han höll den så fint.

Sedan lydnaden gick oxå bra några fadäser var det allt MEN 10:A på FRIA FÖLJET och det kändes att detta var riktigt bra. Så det blev en 6 plats på 553,5 tror jag det var och cp. Nu hoppas vi att dom nästa tävlingarna går lite bättre. Så man var hemma igen 19,30 så det blev en lång dag. Men nu har man bara 5 dagar till 3 v semester äntligen.

Här kommer en bild som Lothar Marunga tog på Kindslägret på mina otroligt fina hundar:)
image70

Må Väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh jag är inte alls avis på er som varit på ytterliggare ett läger. Grattis till en bra tävling med. Otroligt fin bild!!!

Postat av: Eva m buhundar

Kul att ni är hemma igen! Nu är det väl ändå slut på alla läger ;) Roligt med en 10 på fria följet, nästa gång blir det fler 10:or.
En helt underbar bild, men det är nästan svårt att tro det är samma ras...
Träning till veckan???
SOOOLIIIGAAA!!! Hälsningar

2007-07-30 @ 19:20:41
Postat av: Ingrid

Låter som en bra vecka trots att vädret inte varit på plus. Tufft av dig att dra iväg på tävling direkt efter lägerveckan! Hade jag ALDRIG orkat... Men trots missade apporter och missat föremål har du fått finfina poäng i övrigt! Superduktiga är vad ni är!!! Kanonfint kort är det också på vovvarna :)
Snart dax att dra igång våra träningar?

2007-07-30 @ 22:04:11
URL: http://www.bapsi.net
Postat av: Susanne & Ipse

Välkommen hem!
Det ska väl bli skönt med 3 veckors semester så du kan träna hundarna hela dagen? Hehehe! Skojar bara, men lite hundträning kankse du & jag kan få till för det var längesedan. Jag ska ju oxå ha semester from nästa vecka.
Härlig bild måste jag säga!

2007-07-30 @ 23:04:05
Postat av: Elin

WOW vilken snygg bild! Dom är snygga dina voffar... kul med ännu ett läger. jag säger som malin.. jag är AVIS! :D

2007-07-31 @ 08:07:00
URL: http://eloz.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback