En dag i röjarens tecken!

Har städat nästan hela huset, och tvättat det som skall tvättas jätteskönt! Var med dottern för att inhandla ett sittbadkar som vi hittade efter mycket om och men:( Fick shoppat lite annat oxå bla ett tidtagarur inför morgondagens tävling där jag skall vara bitr tävl på söket på Göteborgsavd. Skall bli jättekul och framför allt lugnt att inte tävla själv. Många av deltagarna känner man så det gör ju det hela ännu roligare.

Måste bara sätta in ett par bilder på lilla labbeskruttan vi hade hemma, dottern var alldeles frälst men det går nog inte vägen för hon har blivit superpedant sedan hon flyttade hemifrån. Synd att det inte hände innan hon flyttade:)

image78
image79

Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Susanne & Ipse

De är så goa de små svarta labbisarna. Håller med dig att ungdomarna blir väldigt efterhållsamma i sina egna hem då de flyttat ut. Till svar får man bara att det är inte samma sak att städa här som hos sig nu. Jaja, man var väl likadan kanske? Ha det gott i morgon och vi får hoppas på bättre väder än nu. Här ösregnar det och blåser halv storm!

2007-11-24 @ 22:27:22
Postat av: Anette

Jätte fina bilder på 11 & tusen tack för hjälpen!!

Postat av: Elin

Tack för orden i bloggen.. :) Ozzy blir säkert bra igen men ÅÅH jag hade ju så gärna velat tävla idag. Vi var så taggade på det. Blev det några uppflyttningar? Jag är allt lite nyfiekn så nästa gång vi ses får du vara förberedd på en del frågor hehe.. kram

2007-11-25 @ 19:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback