Helgens miniläger

Nu är man tillbaka laddad och klar inför helgens begivenheter:) Har haft en kanonhelg i Karlsborg som alltid. Vi körde upp i snöblandat regn som tur va hann det inte mörkna. Känns sisådär att köra med sommardäck, men vi hann inte byta för dottern skulle handla på IKEA och det hade jag faktiskt lovat så det fick bli sommardäck:) Men väl uppe var det inpackning i rummet för att ner till manegen och köra lite Dunka Dunka ett uttryck myntat av Dengan/Anna.

Därefter upp till huset för lite matbeställning och lite cider och mycket prat. Lördag var det långspår för Asic och 500-600 m till Ceta. Asic slarvade på upptaget lite väl laddad men sedan gick allt som en dans varenda pinne med:) Ceta fick direktpåsläpp så det var ju inte så mycket som kunde gå fel:) spårade jättefint men missade första pinnen. Sedan var det uppletande och vi hade väldigt högervridna hundar i denna ruta men dom löste det till slut.

Efter detta var det lunch som bestod av varm choklad med grädde och en varm macka med mozzarella och skinka mums mums. Sedan var det lydnad och därefter lite skyddsträning. Asic var lite "tyken" när vi körde, som Anna sa lite finger räckte han allt till mig i framåtsändadet han kan den pojken. Ceta körde jag utan kommendering och det var full fräs kan man säja:) Sedan körde vi lite skydd på Jonas och hon blev lite grinig på honom duktig gumma!

Sedan var det glögg och dusch som gällde, man var lite frusen efter att ha hållt på sedan 9,00-18,00. Denna kväll blev det Thaimat och lite öl och massa andra onyttiga saker. Sen blev det en massa prat om både väsentliga saker men oxå en massa oväsentligt och givetvis en massa skratt.

Söndagen spårupptag med Asic 3 stycken,  nu fick han skärpa till sig lite och det blev riktigt bra, Ceta fick ett spår som gick ut på en väg och sedan in i skogen igen. Där fick hon tänka till lite men kan inte lösa allt med fart:) Åter till plan för att köra lydnad och nu var det kommendering för bägge och det gick riktigt bra. Vi avslutade med fika och tårta lika bra att fortsätta på linjen man börjat på:)

Summa summarum en riktigt trevlig helg med riktigt trevliga människor!!

Ser redan fram emot nästa miniläger:)
Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Anna & Nellan

Ja visst hade vi en kanonhelg...synd bara att det är så länge tills nästa gång vi ses :( Vi hade verkligen kanonväder på lördan och det kan jag inte säga att vi haft sen vi kom hem...snö å regn om vartannat :(
Ha det gott å kör hårt på tävlingarna // Kram

Postat av: Heléne och Zico-B

Varm choklad, mozzarellamacka, thaimat, glögg, öl m.m., m.m. Ni verkar ha haft ett kanonbra läger :D
Skojar - vet att du alltid tränar flitigt. Lycka till nu i Landskrona. Tyvärr kan jag nog inte vara hang-around. Zico och jag har lovat ställa upp och visa blivande domare hur ett uppletande ska se ut :D (eller ville de ha ett ekipage, där de kunde skriva en uppsats med kommentarer???)
/Heléne

2007-11-13 @ 14:41:40
Postat av: Anna & Nellan

Vet inte om tio kg räcker efter den här helgen....tur att man vet att man varit ut i skogen för annars hade det varit illa :)

Kram kram

2007-11-14 @ 09:27:45
URL: http://foggensnelly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback