Kampen är över;)

Nu är kampen över, tyvärr löpte Orka så Ulrika kom ner och kollade en stund, alltid lika kul att träffa dig. Kan man få lite energi av dig tro:)  En tävling som gick tidsmässigt helt kanon, tidschemat höll till punkt och pricka!

Vi åkte ner igår och sov över i klubbstugan. Spårläggarna började droppa in vid 6 tiden så det var bara att gå upp och rasta hundar.

Jag drog startnr 2 så mitt spår låg nära klubbstugan så vi promenerade dit. Upptag jättefint och sedan iväg efter 5 pinnar fick vi ett tapp. Kom till ett fårstängsel och Asic valde höger för att sedan gå vänster och bestämde sig för höger. När vi kom fram till en stig där dom går med hundar, så började Asic dra tillbaka i spåret. Men till slut kom vi upp till stigen igen och då gick vi över och vips så tog han upp spåret. Förstod att det var snävt om tiden för tappet kändes som 1 timma men självklart var det inte så länge. Men summa summarum när vi kom till slutet så hade det gått 4-5 m över tiden, så där var vår dag klar. Jeanette och Åsa hade 5 + slut och fortsatte och blev gk Elit inte illa när det är debut i Elit.

Köpte med lite thaimat hem så nu har man ätit och ligger på soffan och är supermätt och försöker ladda till imorgon.

Må väl
Lena 

Kommentarer
Postat av: Heléne och Zico-B

Med facit i hand så var det ju bra att "fansen" inte fanns på plats vid lydnaden! Retfullt med tidsfel - men så blir det ju ibland. Ni är ändå superduktiga!
/Heléne

2007-11-17 @ 18:04:08
Postat av: Anna & Nellan

Trist att tiden inte räckte men det är bara på´t igen:)
Är det en tävling kvarnu...med Ceta eller?

Ha det gott tills vi ses/hörs!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback