En låååååång vecka!

Ja nu har en lång vecka gått och en riktigt kort helg precis som vanlig:(

Hundträning har i veckan bestått av ett träningspass i trädgården och ett uppletande. Annars har vi bara promenerat känns faktiskt riktigt bra:)

Men nu får vi sätta igång lite kan inte slöa så här. Så i veckan blir det både spår och lydnad.

Var på kickoff tors-fre med jobbet i Stockholm, denna underbara stad:) Klarade mig utan den levande GPS:en för nu var det taxi som gällde. Skulle ta planet hem 8,50 men det gick 8,20 så det blev till att sitta på Bromma och vänta 3,5 tim inte kul men men fick läst färdigt boken och köpte en ny som jag började på.

Sedan hem och hämta hundarna och upp i Svartedalen för att kolla alla spåren inför tävlingen.

Så lördags morgon var upp i ottan och iväg till mötesplatsen. Och det var en fröjd att se alla dessa lägre och högre hundar i upptagen. Så himla duktiga:) Vädret var ju helkasst snöade på morgon och sedan blaskade allt bort, så lydnadsplanen hade ju sett bättre dagar. Så många hade finfina poäng på specialen men det räckte inte riktigt till på lydnaden tyvärr.

Så hela lördagen gick åt till detta ingen hundträning alls men det är så det är ett givande och tagande och det känns ju jättebra när dom tävlande tackade för en fin tävling då blir man glad:)

Och igår kväll ringde Skara BK och sa att vi hade kommit med men det tog mig 1 microsekund att besluta att det gör vi inte så den platsen fick en annan. Kände att nu räcker det, fick faktiskt beröm hemma för detta:) 

Idag har vi städat bytt däck, promenerat i detta underbara vårväder. T o m hängt ut kläder på tork:)

Så nu blir det träning imorgon och man får hoppas på att vädret håller i sig.

Vill oxå gratulera uppfödarna till finfina poäng i Halmstad idag, Sanna med Bosse som tog Cert i Skara och Kerstin med Ditra som blev uppfl till högre spår igår. GRATTTIS till ER!!

Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Susanne & Ipse

Tycker oxå du var duktig som tackade Nej! till Skara, med tanke på att du varit i farten hela veckan och helgen. Man behöver vila ibland! Vad kul det är när alla tävlande går runt spåren, tror inte det var någon som bröt på spåren??? Vi hörs för ev träning i veckan.
Kram!

2008-04-13 @ 22:17:41
Postat av: Susanne & Ipse

Gör ett nytt försök att skriva...Duktigt av dig att tacka nej till Skaratävlingen...man behöver faktiskt vila ibland, går inte att vänta till man blir gammal! Hehehe! Jättekul att alla tävlande tog sig runt spåren på tävlingen med tanke på det trista vädret. Alltid kul att få beröm, det ska du ta åt dig! Vi hörs ang träning i veckan! *Kram!*

2008-04-13 @ 22:22:16
Postat av: Eva m buhundar

Tycker också att du får komma igång lite med träningen ;) :D Om du tränar i morgon, måndag får då gärna slå en signal, är nämligen ledig :) Annars hörs vi vid senare tillfälle!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback