Snart är det långledigt!

Helgen i Karlsborg var helt kanon. Vi åkte upp rätt tidigt och tur var väl det, snöade som fasen på vägen upp. Inkvarterade oss och sedan lunch i Karlsborg.


Därefter lite uppletande och avslutade med budföringar typ längre med bägge hundarna i snön så dom blev lite trötta. Sedan var det Idol som gällde:)


Lördagen tidig frukost och sedan ut i skogen för sök. Körde med mina frisbee och det funkar jättebra på lilla stumpan. Efter söket var det lunch hos Pelle o Kerstin i deras nya fina hus! Helt underbart skall bli kul att se när alla 80 kartonger är uppackade:)


Därefter till manegen för skyddsträning. Vi började med lydnad först och sedan blev det lite träning vi som inte frös var klara vid halv 7. Så det var bara att rasta hundarna snabbt och sedan sätta sig vid dukat bord! Har lite svårt för det när man inte hjälpt till själv, får himla dåligt samvete.


Vi hade knytkalas med julmat och Petter smällde till och gjorde äggost skitgott! Sedan en massa massa godis mums!


Söndagen sök och uppletande, sedan lunch hos Nymans chocklad med grädde och en varm smörgås:) Avslutade med lydnad för dom bägge.


Med andra ord en riktigt kanonhelg! Alltid  lika kul att träffa gänget från nästan alla Sveriges hörn. Och att det blivit en tradition är ännu bättre.


Måndagsträning i Kallebäck som vanligt, kändes jättebra. Antagligen för jag var så himla harmonisk:)


Sedan har det varit kök för hela pengen, alla skåp är ute och allt är bokat och klart. Kommer att bli jättefint när det blir klar men just nu kan man väl inte säja så direkt. Men det blir jul iallafall:)


Ceta skall in och steriliseras imorgon, så slipper vi det framöver både med henne och hennes något översexuella halvbror:) och  sedan är man ledig i 2 veckor helt underbart!


Må väl

Lena


Kommentarer
Postat av: Susanne & Ipse

Sicken underbar helg du haft...blir riktigt avis!!! Hehehe! Nä, det är du värd...önskar att jag oxå kommer iväg på lite läger nästa år, vi får väl se.

Ska bli spännande att få se ert nya kök när det blir klart. Ha nu en God Jul!

Postat av: Josefine

Här sitter jag på jobbet och har tråkigt:(! Hoppas det blir en lugnt jul för er och vovvarna! God Jul och Gott nytt år från alla oss!

2008-12-20 @ 04:37:24
URL: http://www.bolteus.se
Postat av: Malin

Ha en riktigt god jul :-D

2008-12-22 @ 16:27:08
URL: http://bruksras.se
Postat av: tyrannen och smeden

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR NIKLAS ANNA WILDA BECK O GUNVALD

2008-12-22 @ 18:27:14
URL: http://freewebs.com/wildashundar
Postat av: Elin

God fortsättning önskar vi er... :D

2008-12-27 @ 10:16:19
URL: http://eloz.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback