Veckan avslutades med en Elitskyddstävling i Alingsås.

Lite träning har det blivit, samt gjorde vi teoriprovet för domare på klubben i onsdags. Så nu är vi några som väntar med spänning hur det gick. Annars är det bara att skriva om, men jag tyckte det kändes bra vet att en fråga är fel sedan finns det ett par frågtecken men dom var inte så mycket värda. Ja ja vi får  väl svar snart.


Lördagen ägnades åt hemmet, är ju tokig i hyacinter så det måste inhandlas nya så fort dom gamla börja ge sig. Körde igenom Ceta på lydnaden och det gick riktigt bra. Asic fick oxå kört och satan så bra han gick. Han känner väl att han fått stå tillbaka lite så han ansträngde sig verkligen:)


Som sagt igår gick sista tävlingen får året, och det känns oerhört skönt. Det vara Alingsås BK som hade en Elitskydd. Vi började med plats och därefter spår. Skulle kört stegen men det var för hal så vi fick ta den senare. Plats och spår gick super, när hon tog slutapporten så knakade det till och vips så var det en spricka genom halva pinnen. Så betyget reducerades till 9,5!


Därefter till plan för stege och den lilla ödlan sticker på tl kommando och fort gick det så där fanns ingen chans för återkallning så betyg 0.


Därefter till Stormvallen för avsök. Hon fick inte figgen i högra hörnet, tyckte hon varit ute bra men men sedan gick det sisådär sista figgen plockade hon in iallafall så det blev fullt på figgen men 5,5 p på söket.


Därefter lydnad och fria följet kändes helt ok och det var nog det som kändes bra! Så nu blir det till att köra lydnad så "ögon blör" på henne. Och givetvis söket oxå!


Uppletande fick hon in 2 föremål, ängsruta så hon drog upp i vind hela tiden. Så höger hörnet var hon överhuvudtaget inte i.


Avslutningsvis skyddet, och det kändes förbaskat bra. Hon triggade igång i transporterna men trots det så kände man att lite koll hade jag. Tveklöst det bästa skydd hon har gjort lilla stumpan. Så efter nästa helg blir det vila för henne i ett bra tag med skyddet.


Tack Alingsås och Karin och Jörgen på Stormvallen för denna otroliga trevliga tävling! Fina priser och god Glögg:)


Helgen som kommer tillbringas i Karlsborg med goda vänner och god julmat:) och givetvis en massa träning.


Må väl

Lena


Kommentarer
Postat av: Asta

Grattis till en bra tävling! Själv jobbade jag och missade alltihopa:(

Japp, vi ses på sommarlägret:-))



Ha nu riktigt kul i Karlsborg(en som önska man kunde varit med)!!!

Postat av: Anonym

Ja kära ert skydd såg ju jättefint ut! :) Synd på avsöket men sök är ju sjukt svårt oxå.. Iaf om du frågar mig och Pixan. :P

2008-12-08 @ 19:33:59
URL: http://eloz.tk
Postat av: Kerstin

Syns på fredag! Ska bli jättetrevligt!!

Kram Kerstin

2008-12-09 @ 10:23:53
URL: http://www.foggens.se
Postat av: Carina

Hej, va kul att det går bra för er:) Vi har nu satt igång med träningen igen, såå kul.Med Philler är det så mycket man vill lära in,har börjat med spåret och det tycker hon e så kul:)

Trevligt att du ska till Karlsborg och träffa Phillers syskon, hoppas ni får en trevlig helg

Kram Carina

2008-12-09 @ 14:50:17
URL: http://www.123minsida.se/LindjaxAlva
Postat av: fynda kläder

Fynda billiga kläder i min blogg! :)

2008-12-09 @ 14:55:22
URL: http://fyndaklader.blogg.se/
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Hos oss kan du INTE fynda något :(

Vi vill bara gratulera till något som låger som en bra genomförd tävling. Att tjuva på stegen är väl inte så farligt och 2 av 4 föremål på uppletandet måste ju vara ok ... för en skyddshund :D

Skojar! Ni är jätteduktiga!

Kramar

Heléne

2008-12-11 @ 20:37:05
URL: http://www.zicolino.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback