Skönt att vara hemma igen!

Även om det är kul att träffa alla sina kollegor Europa och även Usa så är det borta bra men hemma bäst.

Vi började i fredags flyget gick 11,15 till Bryssel för en väntan på ca 2 timmar och sen vidare till Prag, så det blev lite öl och jäger på vägen:) Väl framme vid 17 tiden så fick vi göra vad vi ville. Så det var bara att checka in och sedan sätta sig i baren, efter ett par timmar prat så gick vi för att äta och sedan var det hopp i säng.

Kl 8 lördags morgon började det hela och höll på till 2 med avbrott för fika och lunch, kvart över 2 hämtade en buss oss för teamaktiviteter. Vi åkte till ett micro bryggeri där det var femkamp med bla ölhävning tyvärr var det 5 som skulle göra det och vi hade bara 4 karlar och dom andra var inte så sugna så det fick bli jag:), sedan var det att tappa öl i glas på tid, tappa öl i flaska på tid, frågesport om öl och dart. Riktigt roligt sedan åter till hotellet kom dit vid 18 tiden och 19,15 hämtade bussen oss för att åka till restaurangen där det var mat, dans och givetvis en massa att dricka. Man blir lite förvånad för det står halvdruckna glas överallt är det så för att det är gratis kanske?

Sedan söndag var det dags att göra den digra resan hem så 16,30 landade man lite sliten men så skönt att bara komma hem sätta sig i soffan och berätta samtidigt som två mallar ligger på varsin sida av en och bara slår med tassarna så fort man slutar klappa dom.

En fin jacka fick man oxå, får säga att företaget är så himla generöst mot oss och det är väl antagligen därför man varit där i 10 år.

Våra nya grannar var och pratade med mannen igår förmiddag, dom har inte flyttat in ännu men kommer under våren, Asic och Ceta höll på som fasen i trädgården då frågan kvinnan i familjen mannen helt allvarigt Har ni dom inne?  ha ha

Imorgon börjar hundträning på allvar, nu är det slut på sofferiet och snaskandet!

Må väl
Lena


Kommentarer
Postat av: Eva m buhundar

Kul att du hade trevligt i Prag!

2008-01-21 @ 22:08:43
Postat av: Susanne & Ipse

Herregud! Då blev du full i magen av ölhävning??? hahaha! Vart det fullt ös hela tiden!? Verkar varit en fullspäckad helg, men kul! Förstår att du var trött.
Ha det gott!

Postat av: Maysan

Du tog väl en jäger för mig också? Låter härligt att ha ett jobb som man trivs med och som uppskattar det man gör! Ha det bäst och välkommen hem igen ;)

2008-01-21 @ 23:31:48
URL: http://bosetti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback