Ceta har valpat!!!!

Ja veckan har bestått av otroligt mycket träning, långa fina torra spår men många apporter. Vilket har gått jättefint sedan har vi kört uppletande så det rykt om det och bara ett pass lydnad.

Vädret är ju helt otroligt skönt, så det har blivit en del cykling oxå. Asic älskar verkligen det.

Så den underbara nyheten att Ceta äntligen har valpat. Igår startade det och gick jättefint. Kolla på
www.lindjax.eu så får ni se underverken:)

Så för mig har detta varit en pärs, trodde väl aldrig att den parningen skulle ta sig. Herregud hur vet man när det är dags? Sedan när tjocksmocka bara växte och växte så det blev mycket tid med husse innan jag körde henne till uppfödarna.

Anette du har varit helt otrolig!  Så lugn och säker som när det var dags att åka till Stockholm så sa du direkt att nu är det dags, själv hade jag säkert åkt flera dagar innan. Att parningen hade tagit sig det såg du väldigt snabbt oxå, och att det dessutom blir en bautakull tog inte många veckor inte la kommentaren oj då detta blir minst 12 st:)
Och visst fick du rätt på alla punkter, är det detta som kallas intuition?

Ikväll blir det Komarkens dag efter en titt hos underverken! Sedan tävling i helgen!

Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Ja nog blev det en rejäl hög med valpar där! Grattis grattis! Vi syns ikväll på Komarkens dag för jag ska vara där för jobbets räkning :)

2008-05-23 @ 14:38:04
Postat av: Jeanette & ÅsaPåsa

Det skall vara Ceta till detta antingen allt eller inget. Hon gör inget halvhjärtat. Ett mycket grattis till alla valparna. Det kanske är därför ÅsaPåsa inte börjar löpa för att hon visste hur många valpar Ceta hade i magen:-)

2008-05-23 @ 15:27:37
Postat av: Heléne och Zico-BB

Oj, oj, så många "mini-mallisar". Blev det verkligen tolv stycken. Har försökt räkna på bilderna, men de går liksom in i vararndra, så man blir osäker. Grattis :D
..... och lycka till på tävlingen. Vi håller tummar och tassar, som vanligt :)
/Heléne

2008-05-23 @ 16:37:20
Postat av: Anna & Erik

Grattis "mormor" till alla fina å supergulliga mallinuttbebisar...Ceta såg ut att trivas som fisken i vattnet i sin nya roll som mamma:)

12 st helt otroligt...trodde det var tio...men ju fler dessto bättre *sss*

Kram kram

Postat av: Heléne igen ....

Jisses - FEMTON STYCKEN !!! Stackars lilla Ceta som ska uppfostra hela det gänget. Hoppas hon får lite hjälp .... ska vi komma upp?
Kramar
Heléne

2008-05-23 @ 21:21:55
Postat av: Susanne & Ipse

Grattis till alla "dina barnbarn"! Vad duktig hon varit, lilla Ceta, som lyckats klämma ut 15 valpar. Hon satsar stort den damen....ingen idé att gå dräktig 2 ggr, bättre att trycka ut "två kullar" på en och samma gång! Haha! Jag tycker att det var jättekul och jag har inte hört någon fått så många valpar förrut, har varit med om en kull på 13 valpar och det gick jättefint, så detta komme oxå säkert gå bra. Och till sist....LYCKA TILL PÅ TÄVLINGEN! Massa Kramar från oss!

2008-05-23 @ 22:23:50
Postat av: ulrika och Orka

Grattis! Vilken JÄTTEkull! Superkul att det tog sig och gick så bra. Lyllos dej som får gosa med alla dom där.Hoppas att ceta och hela högen mår bra! och lycka till i helgen. Kram!

2008-05-24 @ 08:24:11
Postat av: niklas o anna

grattis grattis både mormor och farmor det blir många ljus nu till barnbarnen

2008-05-24 @ 13:14:05
Postat av: Kerstin

Grattis säger även vi! Ganska skönt att de små liven är hos uppfödaren va?! Stackars dem om en så där 6 veckor, vill INTE byta! Passa på att gulla medans du kan! Å lukta lite från mig, å pussa på Ceta, hon har gjort ett jättejobb!
Ha det gott!
Kram Kerstin

2008-05-24 @ 17:05:31
URL: http://www.foggenskennel.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback