Dags igen

Tiden bara springer iväg. Veckan har varit knökfull på jobbet. Både med kundbesök och BBQ en kväll. Så när fredagen kom var man lite slut.

Var i och för sig och klippte buskar och rensade land på klubben i tisdags. Detta för att slippa dåligt samvete nu i helgen när det var arbetsdag.

I går så var vi och tävlade gick inte vägen heller. Bakspår och 2 pinnar borta, den andra som han missade kunde man ana en viss nonchalans på. Så nu är det spårträning som gäller i veckan har bara kört två på 5 veckor men hur svårt kan det va?:) Som tur var gjorde han en skitbra lydnad, det var räddningen för han:)

Idag var det Herrljunga och lydnadsträning som gällde, svinkallt och regn.

Det blev lite tomt i veckan med bara en hund, men samtidigt skönt. Bara 9 v kvar så kommer hon hem igen:)

Måste bara gratta Ulrika med Foggens Orka som nu är SM KLAR, fasen va kul!! Inte oväntat alls för ni är så himla duktiga.

Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Susanne & Ipse

Ja, på tal om dåligt samvete....var upp på klubben i eftermiddags och såg hur fint de gjort. Får ta en kväll en dag i veckan och dra mitt strå till stacken...Lycka till nu med spårandet! Kram!

2008-05-18 @ 22:08:49
Postat av: Kerstin

Ni kommer igen! det är bara en svacka! Själv har Cola och jag en mycket stor sådan just nu.:( Men som du vet, efter regn kommer solsken... eller nåt. Nåja man kan faktiskt inte ligga på topp jämt! Vi hejar på er och hoppas att allt går bra med Ceta och bebbar.
Kram Kerstin

Postat av: Elin

Jag hörde allt om er grymt snygga lydnad :D... av flera personer. Den vill jag se ngn gång - i V-ås t ex. :P ha det bäst!

2008-05-19 @ 20:35:58
Postat av: ulrika och Orka

Hej på dej!

Tack för dina glada tillrop: men nu ska vi inte ta ut nåt i förskott! Det finns många bra ekipage och fler tävl att göra- tex för er! Jag hoppas och håller tummarna för er!!

2008-05-20 @ 09:26:37
Postat av: Eva m Buhundar

TACK för idag! :D

2008-05-21 @ 22:10:41
URL: http://www.buhund.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback