En lång och skön ledighet!

Ja nu sitter man här igen efter 4 dagars ledighet som i och för sig har varit helt underbara och är sisådär lagom road att gå till jobbet imorgon. Men man har ju kvällarna som tur är så här års.

Veckan har nästan bara bestått av promenader. Var och körde lite med Asic och Ceta på tisdagen. Ceta som numer har bytt ut NCeta till FetaCeta tycker inte det är fy skam att få köra lite lydnad. 

Onsdagen var jag uppe och kollade när dom körde skydd och sköt för dom som ville ha platsliggning med skott. Kan helt ärligt säja att jag är glad att Ceta är ur spel just nu så man bara kan sitta och njuta och kolla:)

Idag var det ett lång spår och uppletande som gällde. Asic fick ett på ca 1,5km och han skötte sig jättebra, var bra slut när vi var färdiga.

Uppletandet gick helt suveränt fint, antagligen för det var en mycket gynnsam sidvind så 4 skick och 4 föremål. Buttrix gjorde nog sitt snyggaste uppletande jag har sett:))) Kanske för kennelmamma körde honom:)

Sedan till uppfödarna för fotografering och lydnad. Helt underbart att se Asic med Dilda han tycker hon är så satans snygg, och hon springer som en tok och han efter för att stanna och pinka hela tiden. Han har nog blivit en gammal gubbe:)

Hem och en långis med bägge hundarna för att sedan dammsuga Peugeot:n inte kul men skall det säljas så kan man ju inte 5 ton hundhår i den!

Har satt in lite nya kort bla på lille labbepojken Emil som körde uppletande.

Nu är det dags att deklarera sent som vanlig. Fick i mina SolarPlexus, trodde jag skulle fixa det själv men fick be om moraliskt stöd. Och det stödet satte in dom oxå:) 

Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Elin

Ja det var gott att se Asic och Dilda leka.. Dilda blev ju väldigt flörtig :). Synd att de är släkt hehe...

2008-05-05 @ 10:33:13
Postat av: Maysan

Vi var också vääääldigt sena med deklarationen...MEN..nu är dom inne. Visst är det gott med lite moraliskt stöd, allra helst när man slipper jobbet dessutom *S*...man kan lätt få den vanan att söka stöd hos moralisterna...hahaha
*kram*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback