Åter till verkligheten!

Nu har man laddat batterierna ordentligt! En weekend i Köpenhamn, helt underbart och svindyrt! Vädret var oxå kanon, fast vinden var lite kall. Satt i solen på Rådhusplatsen och drack en pilsner i solgasset, kan inte vara bättre:)

Vi åkte på långfredagen och kom hem på påskdagen, allt planerat så man inte fick en helg utan hundträning:) Hann med en tripp till Tyskland så nu är garaget fyllt oxå. Måste fylla upp hyllorna i köket med en massa flaskor, det var väl en låda som var ett säkert kort  resten 32 flaskor får vi se hur det smakar:) Och givetvis en massa öl! Vi åkte med kompisarna i deras Dodge Van så vi hade kunnit köpt lite till:)

Fick hämtat hundarna från panget, och det hade gått så bra, Linda hade haft dom denna helg och hon känner ju dom. Så dom hade fått rusa av sig ordentligt. Guld värt att ha ett pang man litar på!

Söndagen blev iallafall en hel del träning. M spår med Ceta för att se hur mycket hon fart hon lägger på när det kommer en spets. Första spetsen fick hon snurra ett tag innan hon fick fatt spåret,  andra gick lätt gick mot en väg, och det tredje i skogen gick som en dans. Alla pinnar med:) Asic fick ett upptag, och det gick alldeles utmärkt oxå. Han fick sin frisbee, och han sprang omkring och lekte med den. Och rätt som det är sätter han sig och skiter rätt på den! Vilken panik när han insåg det, men han klappade till frisbeen med tassen så skiten for väck och sedan var han glad! Undrar om han är så smart eller om det var tur! Skit densamma skiten försvann.

Sedan linjetag med Asic och det gick oxå jättefint. Till klubben och tränade lydnad, och det lär vi få göra:)  Har några fokusmomonent som vi koncentrerar oss på! Och det går sakta men säkert framåt!

Idag har det planterats blommor här hemma, och lite träning av hundarna i trädgården! Fick oxå PM från den Ulricehamn där vi kom med. Det blir sista tävlingen med Asic innan SM, så nu får vi börja anmäla Ceta istället:) Hon får bekänna färg nu när jag bara kan tävla en hund:) Nä det känns faktiskt rätt skönt, inte tidiga mornar varje helg!

Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Heléne och Zico-B

Fniss "Skit desamma, skiten försvann" Fniss

Smart? Nej, men "bra karl reder sig själv", skulle jag vilja säga. Annat är det med Zico, ibland när han råkar lägga en "hög" lite för nära sin boll, så vågar han inte ta bollen igen, utan står där olycklig med hängande huvud, tills hans matte plockar upp bollen, åt honom :(

Lycka till på kommande tävling med Asic och sen med Cetas tävlingskarriär.

Kramar

/Heléne

2009-04-15 @ 09:59:16
Postat av: Kerstin

Jaha, hyllorna fulla! Man kanske ska komma och hälsa på någon dag ;) he he

HA det gott!

Kram Kerstin

Postat av: Eva med Exah

Hallå ! Måste bara berätta att vi gjorde sök övningar idag. Godis hos figgen och Exah pep och ville iväg, kan du tänka dig :)

Kram Eva

2009-04-17 @ 21:27:53
URL: http://www.redattraction.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback