En massa tävlande!

Ja helgen har tillbringats på olika brukshundsklubbar.

Igår var det Ulricehamn som Asic hade kommit med. Det blir sista tävlingen innan SM, han har inte riktigt behov av detta känns det som. Men anmälan var inskickad innan Stenungsund och sedan är det en riktigt trevlig klubb! Samling var kl 8 precis lagom:) vi drog startnr 2 så det blev spåren för lydnaden. Efter platsen så bar det iväg ut till spåren. Ett suveränt upptag och sedan gick det som tåget, när vi kom ut på ett kalhygge såg jag att han gick förbi en apport, men den plockade jag på mig. När han tog 7 pinnen blev jag så superglad, nu är det bara slutet kvar sa jag till Asic. Vi spårade vidare och rätt som det var stod han med 8 pinnen i munnen:) och därefter slutet. Pinnen jag plockad var från tidigare tävling. Så det blev full pott på spåret. Sedan till klubben för lydnad, varmt som tusan va det. Vi lyckades plocka ihop 283.5p mao helt supernöjd. Därefter blev det lite väntan till uppletandet, jätteskönt att bara sitta i solen och umgås. I denna ruta har Asic aldrig fått mer än 3 föremål, det är en mur som går rätt långt ut mot höger hörne och den har aldrig han gått över. Men igår hoppade han så fint så men inget föremål där:( Han plockade 2 st men letade jättebra och gick ut jättefint oxå. Men så kan det bli ibland är iallafall supernöjd med 609,5p. Det var 12:e egna certet gullgossen plockade:)

Fick ett samtal igår från en klubbkompis, återbud till dagens elitspårtävling. Hon frågade om jag visste någon men så kom hon på att du och Ceta kan ju ställa upp! Nä det kände jag inte för direkt men efter ett tag och lite kryp i trädgården så bestämde vi oss för att åka. Så det blev tidig morgon idag oxå, hade ont i halsen som fasen men kunde ju inte ringa och säja att jag inte kom! Drog startnr 9 så efter platsen drog vi iväg. Hon var rätt taggad kan man säja, och upptag har vi inte gjort så speciellt ofta. Men gåvänlig som hon är sticker hon iväg hittar spåret och väljer framspår, men stannade hon till och riste sig då vet man att vad som helst kan hända:) Så hon väljer klockrent bakspår, jag fick vänt henne och sedan bar det iväg. Fick 7+slut, men sedan visade det sig att en av pinnarna var från lägrespåret. Lydnaden gick över förväntan, vi fick ihop 257,5p och inga gratispoäng här inte. Sedan uppletandet som idag gick på en ny ängsruta. Hon var lite kluven först men sedan jobbade hon så fint, fick 3 föremål och 7,5-8 i poäng. Så totalt 548,5 och en 4 plats. Så nu laddar vi till Falköping:)

Måste Gratta Maria med Kiragårdens Mila som i helgen blev SM-klar:)) och även till Marie och Gemdalens Victor som idag blev uppfl till Hgr, superbra gjort!

Tack klubben för en trevlig tävling, och Tack Susanne för du frågade:)

Nu blir det en kort vecka på jobbet, ledig tors och fre såååå skönt!

Må väl
Lena 


Kommentarer
Postat av: Eva med Exah

GRATTIS till fina poäng med både Asic & Ceta :)

Tänkte höra med dig om det blir någon onsdagsträning och isf vart ??

Kram Eva med Exah

Postat av: Eva

Går av på onsdagen efter att ha jobbat nätter men funderar på att ta semester på tisdagen så i så fall så kommer jag på onsdag. Vill verkligen komma igång med söket :)

2009-04-26 @ 20:50:20
Postat av: Eva m buhundar

Tack själv för en trevlig dag! Tycker lydnaden såg riktigt bra ut! Finns ju alltid detaljer att jobba på, men certpoäng i elitspårdebuten är ju inte dåligt (för det var väl debut i elitspåret?) Vi ses!

2009-04-26 @ 22:14:21
URL: http://www.buhund.cybersite.se
Postat av: Ingrid, Dodi & Häxa

Grattis till tjusigt resultat igår med Asic. Sen har ni gjort fint ifrån er idag också, du & Ceta. Jag vill också ha en sån kort arbetsvecka som du... Kanske ska "skobba" på torsdag. Får man göra sånt? ;)

2009-04-26 @ 22:45:32
URL: http://www.bapsi.net
Postat av: Heléne och Zico-B

Grattis till superbra resultat. Nu gäller det att "konservera" Asics fina form till augusti :D Ceta:s resultat är ju inte fy skam det heller :), hon är nog snart i fatt "storebror".

kramar

Heléne

2009-04-27 @ 10:12:37
Postat av: Susanne & Ipse

Grattis till två bra tävlingar! Ceta tar sig fint i lydnaden...snart är hon klar hon me´! Hahaha!

Trots en liten tävling på klubben idag så blev det en mycket trevlig sådan!

Sitter här just nu med en liten Affra svandes vid fötterna. Sååå himla go`!

2009-04-27 @ 11:04:03
URL: http://bastkustenshundservice.se
Postat av: Asta

Grattis till väl genomförda tävlingar!!!

2009-04-28 @ 14:14:59
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Asta65
Postat av: Annelie Fanny/Mixa

Jättegrattis till fina prestationer med både Asic-fantasic o Ceta-raketa.....

2009-04-28 @ 19:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback