Kennelläger i Karlsborg

Så nu var det avverkat oxå, och en vecka återstår av semestern för denna period kommer ju lite mer längre fram som tur är.

Tanumstrand visade sig inte riktigt från sin bästa sida en del regn blev det men vad gjorde det, god mat, shopping och en stor frukostbuffe är inte fy skam:) Så en vilodag blev det innan kennellägret.

Torsdag fm åkte vi upp en del av oss, så man fick kört sök och spår innan stora samlingen. Nästan när söket var slut så började det åska och regna som sjutton och vad låg alla regnkläder ju i bilarna. Tur att  finns ett gigantiskt torkrum så det var bara att hänga in. Lite uppletande på kvällen fick vi in oxå.

Fredag blev det oxå sök, en helt underbar bana. Synd att kameran inte var med, för man såg från start till slut och banan var mellan 250 -300 skithäftigt. Bra kuperad väldigt tungsprungen det kände man om inte annat när man skulle ut i denna mjuka mossa. Hundarna gick jättefint, så det var värt allt springande:) Efter det blev det uppletande och spår till Asic, spåret gick jättefint, uppletandet blev lite mycket spring i, men till sist fick han in sina föremål.

Sedan till plan för att köra lydnad med bägge och lite skydd med Ceta som kändes riktigt bra! Vi lånade en cykel och cyklade runt fästningen och ner i byn med hundarna helt underbar. Lite mat, cider och en massa prat på kvällen.

Lördagen blev oxå sök, uppl och spår och lydnad men hoppade skyddet. Vi kom inte från skogen förrän vid 16 tiden så man var minst sagt lite slut. Så det blev mat sedan åkte vi till Kråk så fick hundarna fara omkring på ängarna och bada en bra stund.  En rätt tidig kväll blev det oxå.

Söndagen blev det spår för hela slanten. Ceta fick ett spår på äng och det gick fint om än lite väl fort men hon fick med sig allt. Fick ett bra tips av Rune som skall testas nästa gång vi spårar:)

Jätteroligt att träffa alla ny valpköpare och givetvis dom "gamla" oxå. Asic var ensam från A och Ceta hade sin bror SnyggBenny med. Fick träffa många av Cetas valpar och det var jätterolig och alla var så nöjda. Även kul att se att hennes uttryck har slagit igenom på många av dom:)

Så igår när jag kom hem så var altanen helt färdig och även muren under, blev så himla himla fint. Bord och stolar avtorkade och en kall öl stod och väntade:)

Nu blir det träning för nästan hela slanten sista veckan, en tur till Tidaholm för att träffa Yvonne blir det på onsdag,  spår och skyddträning med uppfödaren bli det oxå himla kul! Sedan skall Sussanne börja köra Asic lite oxå, mycket att planera in för oss nu.

Tack uppfödarna för ett kanonläger!

Må väl
Lena

Kommentarer
Postat av: Susanne & Ipse

Japp! Då var första passet gjort! Han skötte sig kalas! Nu får vi ta fram almanackan! Vi hörs! kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback