SM.......................

Först det jätteroliga mejl man fick idag! Både Asic och Ceta är med till SM i Falkenberg! Man tror nästan inte det är sant, Ceta hängde ju onekligen pyrt till! Men som sagt nu är det klart och det känns givetvis superkul! Och att det dessutom blev bägge är ju en superbonus. Sedan är man väl medveten om att man inte bara kommer dit, utan det är många människor som hjälpt till, och inte minst uppfödarna! Så tack mina kära uppfödare för dessa helt underbara jättebra hundar:) sedan för all träning som vi kört på onsdagar och all tid och hjälp jag fått av dig Sverker i skyddet, utan dig hade inte Ceta varit där hon är idag helt klart! Sedan alla mina träningskompisar utan Er hade vi heller inte varit i Falkenberg, så man är verkligen tacksam för alla man har runt omkring sig som stöttar en iallt! Till SM är det totalt 7 Lindjax hundar varav en reserv helt otroligt!


Men nu åter till vardagen, har precis kommit hem från Berits läger. Som vanlig när hon är inblandad blir allt jättebra, tack snälla Berit för att du fixar detta! Det var strålande sol och minst 30 grader varje dag och det var lite väl varmt tyckte vi nog alla! Jag skulle köra skydd med Ceta och det gick bra söndag och måndag förmiddag, men på eftermiddagen tyckte jag inte att hon gick riktigt rent. Som tur är finns Pelle med och ställer upp och kollar våra hundar, och mycket riktigt så gick hon inte rent och då blev det inget mer skydd för henne. Utan en del spår till Asic och lydnad varje kväll men honom. Ceta fick några lugna lydnadspass men hon visade inget så hon hade nog bara sträckt till sig. Vi var flitiga som få, lydnad 8 på kvällen och var färdiga vid 23 tiden, sedan upp vid sju för att äta frukost och sedan ut i skogen så ingen vila eller ro!

Ceta hade kommit med i Schäferhunds SM som går i helgen men det vågar vi inte chansa på! Men det går fler tåg! Idag har jag och hundarna varit och kollat alla rutor inför spåret som går imorgon sedan skall vi upp i ottan och köra ut alla tävlande, så nu håller vi tummarna att det går riktigt riktigt bra, vet att det är nästan bara schäfer och det är ju lite kul med tanke på att det Schäferhundsklubben som fixar det. Förra året var det mycket mallar Asic vann spårhundsgruppen och en malle vann skyddet!

Åter till jobbet på måndag för två veckor till känns si sådär men sedan har vi tre veckors semester helt underbart!


Må väl i värmen

Lena


Kommentarer
Postat av: Ulrika och Orka

Hej!



Helt fantastiskt att du har båda hundarna med - men knappast otippat! Detta ska ju bli såå kul! Kram på er!

2009-07-03 @ 23:27:47
Postat av: Eva med Exah

GRATTIS, ni e bara sååååå duktiga :) :)

Kram Eva med Ceta dottern Exah

Postat av: Carina,Alva o Philler

Helt otroligt att få me bägge på SM:)

Tusan vad ni är duktiga!!!

LYCKA TILL

Kramar från oss

2009-07-05 @ 17:45:31
URL: http://www.alva-philler.se
Postat av: Jeanette & ÅsaPåsa

Vi håller med de förgående talarna. Det är FASEN helt otroligt. Bägge hundarna med på SM det är inte illa det. LYCKA TILL Kramar ifrån oss

2009-07-05 @ 20:33:55
Postat av: Kerstin

Massor av GRATTIS, kul!!

Syns snart!

Kram Kerstin

2009-07-06 @ 09:36:28
URL: http://www.foggens.se
Postat av: Anna & Erik o hundarna

Fasiken vad skoj att båda hundarna kom med på SM!!! Kan lova att jag ska heja som bara den på plats!!!



Ha en toppen sommar så ses vi i Falkenberg!



Kramar i massor

2009-07-07 @ 13:07:28
URL: http://www.foggensnelly.com
Postat av: Kerstin igen

Ni verkar inte ha haft det så pjokigt ni heller, men det skulle vara jättetrevligt om ni kom på Foggenslägret nästa år, vi har saknat er!! Syns snart, ska bli så trevligt!

Kram Kram

2009-07-10 @ 18:56:13
URL: http://www.foggens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback