Lite uppdatering

Hjälp vad tiden springer iväg!  Allt som man skulle göra bara det blev bättre väder, där är man nu men inte fasen får man gjort något. Jag skulle måla huset förrutom högst upp, men nu har mannen nästan målat en sida får ta tag i det i helgen. 4 hus större och mindre tar ju sin lilla tid!


Förra helgen som var blev det spår, uppletande och lydnad. Skickade Asic ca 60m från spåret och han gick jädra så rakt och mycket bra fart, gjorde två analyser och sedan iväg åt rätt håll alla pinnar med:)  Ceta fick ett 300-400m och det gick oxå jättebra, musklerna kom vid 3 pinnen och då gick det utför gäller att hänga i!


Vi åkte till en fotbollplan och körde lydnad, ut med koner, pluppar ser ut som värsta lydnadgäng med alla saker men dom släpper vi inte. Körde fritt följ, ink, framåtsändade och kryp. Gick riktigt bra, är på god väg med lilla stumpan. Asic fick lite lydnad, och det är väl inte mycket att orda han är min stjärna:)


Helgen som varit blev det spår och uppletande men bara med Asic för Ceta var skitdålig hemma. Vi var på världens roligast inflyttningsfest i fredags och det kändes på lördagen:) Hon spydde i husvagnen fredags kväll men lördagen var dottern och hennes kille ut med dom och då var hon pigg som tusan, men sedan blev hon sämre. Så när vi dragit hemåt med husvagnen så spyr hon i bilen och det luktar skit. Så det vara bara att stanna ut med dynan in i vagnen för att hämta vatten och skölja av och Ceta sitter och ser verkligen jättesjuk ut. Ingen mat den dagen och söndagen började likadant men utan att hon spydde rätt som det var på eftermiddagen så blev det full fart på henne och hon kastade sig över ris/buljong vilken lättnad annars hade det blivit Vet igår. Så som sagt Asic fick spåra och det var inte lätt för honom. Spåret gick en stor del på en motorcrossbana fasen va han fick jobba. Sedan missbedömde jag en sak trodde inte lilla Maria hade gått där men det hade hon:)  Men han kom fram till slutet och han hade verkligen slitet. Vi Annelie, Maria trodde vi skulle vara fulla av fästingar för det var nästan djungelkänsla när man gick i skogen, men som tur va hade inga fastnat. Djinn fick spår på kalhygge löste det alldeles utmärkt, Mila fick i "djungeln" och det löste hon superb oxå. Efter detta blev det Stiansen upptag och linjetag. Asic var lite trött kan man säja efter dagen.


Igår tillbringades några timmar nästan mitt i stan och där körde jag Ceta lite med det gamla vanliga:) Men det fick bli en lugn afton för henne med tanke på magsjukan. Men hon var pigg som satan och gick riktigt fint, ett snett sättande lyckades hon med iallafall.

Asic fick köra linjetag tillsammans med Djinn, Mila och Victor och alla hundarna gick i rasande fart och löste det jättefint. Kul att vara mitt i stan och dom spelar Boule, kastar frisbee samt spelar fotboll en jädra bra störning.


Imorgon skall vi vistas i skogen mest hela dagen i regnet; om det nu blir så!


Må väl

Lena


Kommentarer
Postat av: Pamela

Pamela längtar efter Lena!

Ska vara behjälplig under SM i Falkenberg,så DÅ kanske vi kan ses "lite" iallafall min goa fina Lena.

"Snett sättande"ett enda? Tänk om man hade det problemet!Du är så Jäkla duktig.

Bamsemamsekram från pamela till dig.

2009-06-12 @ 05:51:39
Postat av: Eva & Hedda

Här är allt glest mellan uppdateringarna tycker jag ;) Lite oftare än engång i månaden är väl inte att begära för mycket??? :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback