Oj Oj det var längesedan man uppdaterade här!

Mycket har hänt sedan senast, både miniläger och en del tävlingar. Asic´s gick av stapeln i Varberg och just den dagen blåste det halv orkan. Spåren gick på 80% äng så han fick slita ordentligt. Bakspår och en pinne borta, sedan uppletandet där han letade och letade fick 2 föremål sedan till en lydnad som var helt ok för första tävlingen sedan SM förra året. Slutsumma 543,25. 

Därefter var det klubbens tävling och där blev det framspår en pinne borta, dubbel 10 på uppletandet och en bra lydnad så slutsumman blev 605,5.

Falköping nästa anhalt och där blev det fullt på hela specialen och en rätt bra lydnad så slutsumman där blev 629,5 därmed är biljetten till Edsbyn fixad.

Skall bli så himla kul att köra honom på ett SM, får nu bara hålla tummarna att han inte skadar sig eller något. Han fyller 8 år idag 15 Maj så förhoppningsvis kan man köra honom en säsong till. Spåret är ju rätt snällt mot dom och han tycker ju det är så himla kul och jag oxå givet vis. 

Ceta har varit ute och roat sig oxå

Första tävlingen i Borås där hon hade fullt spåret, uppletandet , 9,5 avsöket och fullt på figgarna. För första gången för mig så kördes lydnaden sist vilket helt klart var intressant. Skyddet gjorde hon jättebra, men till lydnaden var hon skittrött så totalen blev 699,75

Därefter Kungälv där hon startade med fullt spår, avsök, figgar och 9,5 på uppletande. Första gången i hennes liv (tror jag) att hon fick 10 av en domare på fria följet, så efter denna lydnad kände jag att nu kan vi bryta tacka för oss. Tyvärr så sträckte hon en muskel på fasttagande, trodde hon hade brutit benet. Fy fasen vad hemskt innan man fick se att det inte var så. Men hon var pigg och glad på kvällen och fick behandling av svärsonen som kom rusande på kvällen.

Falköping gick det oxå hyfsat, full uppletande spår 9,25 avsöket, fullt figgarna och en helt ok lydnad. Skyddet var oxå rätt ok, hon fick för sig att det var dubbel i transporten så överfallet blev 0 8 . Men va rädd jag var när jag skickade henne på fasstagandet men det gick vägen som tur va. Summan för denna dag blev 693.

Sista tävlingen för denna säsong när det gäller skyddet var i Lerum och där var hon helt loss. Fullt spår, avsök 9,25 , figgarna 10-95. 10-10 uppletandet hittade hon 2 st var inte riktigt samma sprut i henne som vanligt. Lydnaden återigen men nu dubbel 10 i fria följet, känns så bra. Sedan finns det mycket att slipa på skall gud veta, typ att man lägger inte öronen på inkallningen och dylikt! Fick ihop 250 något. Skyddet var mer hett än vanligt och att på ärmtransport sätta sig i ärmen när figgen svänger är ju inte helt ok. Men nu skall det tränas riktigt ordentligt innan vi går ut på banan igen.

Skulle varit med i Värnamo men Ceta har haft kräksjukan sedan söndags hon blev bättre ons tors men nu är hon kass igen. Sitter och väntar på en som skall komma och titta på henne för nu är hon inte riktigt sig själv. Jobbigt när hon piggnar till och är nästan som vanligt och sedan blir hon sämre. Usch Usch.

Ny husvagn är inhandlad för Sölen lägret som går av stapeln 8-12 Juni. Då skall det köras sök med bägge hundarna.

Nästa helg är det klubbläger och då skall det köras sök oxå. Hade av misstag anmält mig till 3 spårtävlingar den helgen glömde kolla almanackan. Trodde givetvis inte att man kommer med på alla men det gjorde jag så det var bara att lämna återbud och se sig i stjärnorna efter 3 x 175 kr. Kanske lärde man sig något på det:)

Asic har en tävling kvar så vi får hoppas att han kommer med där!

Må väl

Lena

 


Kommentarer
Postat av: Anna & Nelly

Åh vad kul med lite uppdatering...är själv skitdålig på det just nu:( Men tiden räcker liksom inte till...jobba, träna hund, träna sig själv, sova osv...dagarna bara rullar på!



Har du en massa läger inbokade i sommar?? hoppas vi ses nåt innan sm!!



Kram Anna

Postat av: Eva, Hedda & Bella

Undrar vad rubriken blir på nästa inlägg??? ;) ;)

2010-09-28 @ 20:28:20
Postat av: Anna

Trevlig blogg du har. Såg att du gillade bloggtävlingar, så tänkte passa på att tipsa dig om: http://presentupplevelser.com/?p=36

2011-08-19 @ 22:10:19
URL: http://presentupplevelser.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback